Toyota osvježila europski Yaris

8. veljače 2017.
Vijesti - Toyota osvježila europski Yaris
Japanski je proizvođač automobila upravo objavio prve fotografije i podatke o osvježenoj izvedbi europskog Yarisa koja će službenu premijeru imati na predstojećem ženevskom auto salonu. Riječ je o automobilu za kojeg njegov proizvođač tvrdi kako donosi čak 900 novih dijelova u odnosu na svog prethodnika, a koji će unaprijediti njegov dizajn, performanse i sigurnost.

Vanjština je zahvaljujući raznim doradama, poput prednji i stražnjih svjetala i branika, maske motora i sl, nešto dinamičnijeg izgleda, a tu su i novi naplaci, dok je ponuda boja bogatija za Hydro plavu i Tokyo crvenu. Unutrašnjost će se moći pohvaliti novim 4,2-inčnim zaslonom u boji, novim upravljačem, presvlakama, novim osvjetljenjem, raznim ukrasima i sl. Također, tu su i razne dorade popisa standardne i opcijske opreme.

Što se tehničkih dorada tiče najvažniju vijest čini zamjena 1,33-litrenog benzinca s onim novim obujma 1,5-litara i snage 112 KS te najvećeg okretnog momenta od 136 Nm. Ovaj će pogonski stroj biti snažniji, ali i ekonomičniji od prethodnika. Vrh ponude će činiti već najavljena performance verzija koja će također debitirati u Ženevi, a čiji će motor razvijati snagu od oko 210 KS.

Na kraju još dodajmo i kako će dorađeni Yaris zahvaljujući raznim unaprjeđenjima biti udobniji i tiši, a određene izmjene su učinjene i kod upravljača, ispuha, ovjesa i sl.
GALERIJA: Toyota osvježila europski Yaris

Komentari

Napiši komentar

Prijavite sePrijava preko facebooka

Pogledaj sve komentare

Powered by AdminMax v6 © 2005-2018 by Internet Softver Design by WEB Marketing